Hellende daken

Dakwerken Valkeneers Dirk is specialist wanneer het gaat over hellende daken. U kan als klant kiezen uit het volgende aanbod aan dakbedekking:

Pannen

U kan bij ons terecht voor alle soorten pannen van diverse leveranciers. Tijdens het eerste gesprek wordt u reeds op de hoogte gebracht van de vele mogelijkheden.

Leien

Kiest u liever voor een leien dak? Dan kan u bij ons kiezen tussen zowel kunstleien als natuurleien. De keuze hangt af van uw wensen en noden. Hiervoor staan wij steeds paraat om u van de nodige informatie te voorzien.

Zink

Wij bieden een zeer divers aanbod van verschillende systemen, steeds van uitstekende kwaliteit van Umicore. Voor meer informatie over de mogelijkheden en eigenschappen van zink, kan u terecht op de website van Umicore.

Koper

Ook indien u kiest voor koper als dakbedekking staan wij voor u klaar. Deze wordt door ons steeds geplaatst met staande naad. 

Meer informatie nodig? Wij staan voor u klaar

Uiteraard heeft elke dakbedekking zijn voor- en nadelen. Voor, tijdens en na de realisatie van het project kan u bij ons dan ook steeds terecht voor de nodige informatie, tips en onderhoud van uw dak.

Cookies en privacy